O nama

Rakija

GIARDINO  je vrt u kome uspjevaju
čvrsti korjeni porodične ljubavi,
široke grane iskrenog prijateljstva,
guste krošnje lijepih sjećanja i
nježni cvjetovi prijatnih osjećanja.

Dobrodošli u našu oazu mira, u mjesto uživanja za sva čula, u restoran Giardino!

Na pola puta između Petrovca i Svetog Stefana, u mjestu Reževići nalazi se kutak sa kog se pruža očaravajući pogled na pučinu Jadranskog mora i prirodne ljepote Budvanske rivijere. Inspirisani pogledom i čarima prirode, na ovom mjestu smo pre više od 35 godina podigli porodični restoran nacionalne kuhinje.

Pozivamo vas da osjetite jedinstvo ukusa i mirisa hrane i pića koje sa zadovoljstvom iznosimo pred vas. Tradicionalni recepti i dugogodišnje iskustvo u pripremi specijaliteta iz menija neće ostati neprimećeni. Iako je naš glavni ponos meso spremljeno ispod sača (a tu su i specijaliteti sa roštilja i riba), mi uvažavamo i one koji biraju drugačiji način ishrane, te u ponudi imamo i jela vegeterijanskog tipa.

Sto za dvoje

Naši kuvari imaju slobodu da tradicionalne i proverene recepte aranžiraju koristeći maštu i svježe ubrane začine iz našeg vrta.

Konobari su tu da vas nenametljivo posavetuju oko izbora vina ili rakije koje smo kao provereno kvalitetne uvrstili u našu ponudu.

Vi ste tu da odaberete sto u bašti (od proljeća do kasne jeseni) ili unutar restorana i da uz diskretne zvuke mediteranske muzike provedete vreme sa vama važnim osobama; porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima.

Kada se opustite u prijatnoj atmosferi restorana Giardino, u našem vrtu uberite neku zrelu smokvu, višnju, grožđe ili kivi (zavisno od sezone), napravite buket od poljskog cvijeća i pomirišite lavandu. Kada je napolju hladno, ugrijte se pored kamina i popijete čaj od svježe ubrane metvice iz bašte.

Ruzmarin iz naše bašte

Djeca se uvijek obraduju malom igralištu i velikoj livadi (koja je ograđena) na kojoj mogu da trče, uberu cvjetić za mamu ili baku, pomaze zeca, macu ili psa ili potraže kornjače.

Parking je ispred samog restorana, a WiFi je naravno besplatan.

Odaberite restoran Giardino za važne događaje poput vjenčanja, krštenja, rođendana… ili poslovnih sastanaka.

Dođite, opustite se i prepustite se uživanju!

Još slika…