Specijaliteti

Ćuretina u sosu

To je glavna stvar zbog koje ste došli kod nas!

U restoranu Giardino će se ispred vas naći primamljivo jelo, čaša dobrog pića, pogled na morske ljepote, a iza vas ostavite gradsku buku i brige.

Po čemu su naši specijaliteti jedinstveni? Po receptima koji se od davnina prenose s koljena na koljeno, po tradiciji pripreme i po duši koju svakom jelu udahnu naši kuvari. Ne iznenadite se ako jelo koje vam se jednom jako svidelo, pa ste se odlučili da ga naručite i drugi put, kada stigne ispred vas ne izgleda isto. Naši kuvari imaju slobodu da jela serviraju prema trenutnoj inspiraciji. Neretko će za to iskoristiti i neku grančicu ruzmarina ili bosljka sveže ubranu iz naše baštice. A ukus će biti baš onakav kakav ste upamtili.

Vegeterijanski pjat - pečurke na žaru

Iako je naš glavni ponos meso spremljeno ispod sača (a tu su i specijaliteti sa roštilja i riba), mi uvažavamo i one koji biraju drugačiji način ishrane, te u ponudi imamo i jela vegeterijanskog tipa (čorba od paradajza, salate kao obroci, grilovano povrće, svježe sezonsko voće).

Dok za vas pripremamo glavno jelo, preporučujemo tradicionalno predjelo ovog kraja, pršut, sir i masline. A za dezert odaberite naš domaći kolač.

Meniji su izrađeni i na 8 stranih jezika (engleski, ruski, njemački, italijanski, francuski, albanski, poljski i turski).

 

 
JELOVNIK I KARTA PIĆA

Još slika…